Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.
Polityka Prywatności      
ROZUMIEM

Meisimmo sklep

Zamówienia złożone od 22.06 do 29.06 zostaną wysłane 30 czerwca

SKLEP

Regulamin newsletter’u

Regulamin Newsletteru


1. Witryna https://meissimo.com/ umożliwia zapisanie się do newslettera i otrzymywanie drogą elektroniczną bezpłatnego newslettera wysyłanego przez MEISSIMO IWONA ŁUCZAK (NIP: 5080096481 REGON: 387301109),  ul. Wieluńska 15, 98-355, Szczyty (dalej: „meissimo.com”)

2. Zapis do newslettera wymaga podania adresu e-mail. Adres e-mail będzie służył jedynie do wysyłania do Państwa newslettera (w tym informacji o ofert handlowych.)

3. Po zapisaniu się do newslettera będą Państwo otrzymywać informacje na tematy modowe, inspiracje autorki, oferty handlowe produktów na stronie meissimo.com, kody rabatowe, informacje o porzuconych koszykach oraz wiadomości związane z działalnością sklepu. Informacje zawarte w newsletterze mogą stanowić informację handlową, w rozumieniu art. 2 ustawy z 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną, która dotyczyć może zarówno meissimo.com, jak i jej partnerów.

4. Mogą Państwo w każdej chwili zrezygnować z otrzymywania naszego newslettera – przez kliknięcie stosownego linka zamieszczonego na końcu każdej wiadomości wysłanej w ramach newslettera.

5. Wszelkie pytania i uwagi dotyczące newslettera należy zgłaszać na adres kontakt@meissimo.com meissimo.com podejmie starania, aby odpowiedzieć na Państwa pytania w ciągu 10 dni roboczych.

6. Administratorem Państwa danych osobowych jest MEISSIMO IWONA ŁUCZAK (NIP: 5080096481 REGON: 387301109),  ul. Wieluńska 15, 98-355, Szczyty

7. Przetwarzane są następujące kategorie Państwa danych osobowych: adres e-mail (przy czym w Państwa adresie może znajdować się również informacja o: imieniu i nazwisku oraz pracodawcy).

8. Państwa dane osobowe będą przetwarzane aż do czasu otrzymania od Państwa żądania zakończenia subskrypcji newslettera. Państwa dane osobowe zostaną usunięte także w przypadku podjęcia przez Administratora decyzji o zakończeniu świadczenia newslettera.

9. Państwa dane są udostępniane następującym kategoriom podwykonawców Administratora (meissimo.com): Operatorowi systemu MailChimp (The Rocket Science Group, LLC, 675 Ponce de Leon Ave NE, Suite 5000, Atlanta, GA 30308 USA) w celu dystrybucji za jego pośrednictwem przygotowanych przez nas treści poprzez pocztę e-mail

10. Podstawą przetwarzania Państwa danych jest umowa na świadczenie nieodpłatnej usługi newslettera – art. 6 ust. 1 lit. b) Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych).

11. Przysługuje Państwu prawo do: a) uzyskania informacji na temat przetwarzania danych, w tym o kategoriach przetwarzanych danych osobowych i ewentualnych odbiorcach danych, b) żądania skorygowania nieprawidłowych danych lub uzupełnienia niekompletnych danych, c) żądania usunięcia lub ograniczenia przetwarzania danych – przy czym żądanie zostanie spełnione, jeżeli spełnione zostaną wymogi prawne dotyczące takiego żądania, d) przenoszenia danych – poprzez otrzymanie danych od administratora formacie umożliwiającym ich przekazanie wybranemu podmiotowi trzeciemu, e) złożenia skargi do organu nadzorczego Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych, ul. Stawki 2, 00-193 Warszawa – w przypadku stwierdzenia, że dane są przetwarzane sprzecznie z prawem.

12. Wszelkie wnioski, pytania i żądania związane z przetwarzaniem danych osobowych powinny być kierowane na adres kontakt@meissimo.com Ponadto żądanie usunięcia danych (rezygnacja z subskrypcji) może być zrealizowane przez kliknięcie stosownego linka zamieszczonego w stopce wiadomości newslettera.

13. Niniejszy regulamin obowiązuje od 16 stycznia 2021 roku.